Yding DMR, OZ6REQ

Gruppen bag Yding DMR, OZ6REQ VALT OG OPSÆTTE DMR 

Bogmærk Permalink.

Et svar til Yding DMR, OZ6REQ

  1. Jens Frishøj - OZ5XR siger:

    Det er ærgerligt at personerne bag DMR+ projektet føler sig svigtet i form af manglende stemmer på GF. Det er nu engang demokratiets præmisser og er ikke på nogen måde udtryk for manglende tillid til gruppen bag DMR+, snarere manglende kendskab til de omtalte personer, nuvel. Skal DMR+ projektet op igen må det ske på en økonomisk forsvarlig måde, således at det er Repeaterforeningen der har ejerskabet af hardwaren og ikke som nu enkelte personer der stiller udstyr til rådighed for egen lomme, det er i længden ikke holdbart – vi har jo netop set resultatet heraf. Det er måske på tide at vise lidt solidaritet med foreningen og økonomisk hjælpe med en fælles saltvands indsprøjtning som andre har givet udtryk for.
    Jeg var selv lidt skeptisk i starten, forleden dag i Blåbjerg Plantage i Vestjylland – koblet op på Esbjerg DMR+ var der pludselig kontakt med OZ1LKY Christian fra Horsens, dog med enkelte udfald, dette var ikke muligt tidligere. Der er nævnt et beløb på 500,- kr, nogen vil synes det er for meget – det vil altid være en økonomisk balancegang for hvad økonomien kan rumme og tillade.
    En god ide synes jeg skal afprøves og hvor mange % udgør det nævnte beløb 500,- kr af det beløb vi som Radioamatører bruger om året på vores hobby, tænk positivt og lad os så få den DMR+ repeater op på benene igen og det hurtigst muligt.

    Vy de 73 OZ5XR – Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *